Stap 1 Toets: voldoe ik aan de voorwaarden?

Ik wil laten toetsen of ik voldoe aan de voorwaarden van de RVU-regeling Pluimveeverwerkende Industrie

Minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden voordat u uit dienst wilt treden moet u laten toetsen of u voldoet aan de voorwaarden van de RVU-regeling. Dit doet u met dit formulier.


PersoonsgegevensAOW-datum en start RVU-uitkering

Dit kunt u gemakkelijk berekenen via www.svb.nl

Wat is de gewenste ingangsmaand van uw RVU-uitkering?Gegevens voor de toets

Deze brief is verstuurd naar werknemers in de sector die, gezien hun leeftijd, kunnen deelnemen aan de regeling. Dit zijn werknemers die geboren zijn in de periode vanaf 1 oktober 1955 tot en met 30 september 1961.

In deze brief staan gegevens die u hieronder moet invullen:

U moet minimaal 10 deelnemingsjaren bij Pensioenfonds VLEP hebben. Heeft u meer dan 10 dienstjaren aaneengesloten in de sector gewerkt en staan deze dienstjaren niet allemaal bij het Pensioenfonds geregistreerd? Neem dan contact op met uw werkgever en laat uw werkgever de verklaring invullen, die nodig is voor de toets. Deze verklaring kunt u vinden op de RVU (Zwaar Werk)-pagina op www.szpluimvee.nl.


Verklaring zwaar beroep

Ik werk in dagdienst in een productiefunctie die is ingedeeld in functiegroep II tot en met V.Het kan zijn dat in uw bedrijf de functie een andere naam heeft. Neem in dit geval contact op met uw werkgever om te bepalen of uw functie een zwaarwerkfunctie is.
Vul hier uw functie in, met een korte toelichting van de meest voorkomende werkzaamheden (max. 20 woorden).


Uw werkgever